Golden Giveaway


I can see from my stats that there are some pretty loyal readers following this blog. Over 80% of the people who visit these pages return to read more. 

I'm incredibly flattered! 

But I am also curious. 

I'd love to hear from you - most particularly on how you care for your lips. 

I have therefore decided to do a giveaway of a specially made Ultimate Balm Gloss Pot. Are you willing to share? Then please check out this page to participate. 

PS: Man må godt deltag på dansk!

Comments

Anna said…
Jeg ville ønske, at jeg var en af dem, som bare har bløde smukke læber hele året rundt. Men fact er, at når efteråret begynder får jeg tørre ømme læber. Jeg tager mig selv i at fugte læberne med tungen, da på trods af jeg bruger promade, så holder det bare ikke særlig godt/ længe.
Jeg er mest til promade med lidt glos og med lidt farve, så mine læber ser naturlig friske ud.
Anna.